Вода та її вплив на організм людини

18:40

Отож сьогодні я поділюсь із Вами секретами надзвичайних дій звичайної води.
Трішки термінів - як відомо, вода - це рідина з природніх джерел, основну частку якої становить оксид водню. Для нікого не є секретом те, що повітря дуже позитивно впливає на вигляд шкіри людини, чим чистіше повітр'я (середовище, вода), тим гарніший вигляд має наша шкіра і загалом вигляд.
Тепер детальніше про різні методи застосування води...


Ранкове умивання не тільки очищує шкіру від забруднень та мікрочасток  постільної білизни, а також допомагає прокинутись всьому організму.
Вечірнє умивання прибирає із шкіри пил, бруд, жир та залишки макіяжу.
Те, що потрібно умиватися, ми знаємо з дитинства. Це в теорії. А на практиці? Вранці ми звичайно умиваємося, але найчастіше наспіх, холодною чи теплою водою з-під крана. А ввечорі? Увечорі чимало жінок грішать тим, що забувають змити макіяж на ніч.
Фахівці ж кажуть, що поява зморшок на нашій шкірі завчасно залежить саме від того, що умиваємося ми неправильно. Це раніше наші бабусі вмивалися "живою" колодязною, а то й джерельною водою. Збирали і дощову воду і чистий сніг. А тепер? З-під крана тече жорстка хлорована вода. Дощі йдуть кислотні, сніг через дві хвилини після того, як випав, стає чорним. Так що, щоб до 25 років не придбати зморшки, доведеться піклуватися про себе самим. Інакше ніякий дорогий ліфтинг-крем не допоможе!
Щоб знати як правильно саме Вам потрібно умиватись, варто визначити, який у Вас тип шкіри. Вода для вмивання, для будь-якого типу шкіри перш за все має бути м'якою.
Щоб отримати м'яку воду варто її перекип'ятити та остудити. Для сухої шкіри можна у воду додати соду, а для жирної - лимонний сік.
Якщо ж Ваша шкіра лущиться, то краще вмиватися відваром з ромашки, липи, петрушки.
Жирній шкірі на вечір буде корисно робити контрастне вмивання холодно та гарячою водою.

І на завершення пам'ятайте, що вода для вмивання має не бути холодною, так як від холодної води зменшується кровопостачання, а від гар'ячої води розширюються поверхневі судини, через це шкіра втрачає еластичність та молодість, тому вмивайте лице водою кімнатної температури або ж робіть контраст холодної і  гарячої.

На цьому у мене все, згодом буде нова стаття. До зустрічі, любі мої, читачі!










You Might Also Like

0 коментарі